De inzamelingsactie voor Wijnbar OAK loopt nog maar 10 dagen. Nog 10 dagen duimen, hopen en bidden dat we op 30 november a.s. bekend kunnen maken wat het eindbedrag is van onze actie. Op dit moment staat de teller op € 32.000,-. Een waanzinnig bedrag! Dankzij jullie steun hebben we dit waanzinnig grote bedrag opgehaald, maar we zijn er nog niet helemaal. Ons doel is om € 45.000 op te halen. Dit geeft nét de lucht om financieel weer gezond te worden.

Vanaf het begin van de actie hebben jullie ons gesteund met lieve woorden, kleine en grote donaties en zelfs mensen die ons steunden door de actie te delen in hun eigen netwerk. Bedankt voor al jullie inspanningen tot zo ver! Wat zijn we ontroerd en wat voelen ons gesteund om te blijven vechten voor het voortbestaan van onze wijnbar.

Steun ons op jouw manier
Er zijn nog steeds verschillende manieren om ons te steunen. Zo kun je een open bedrag doneren, een klein bedrag doneren, onze wijnbox met exclusieve wijnen via onze webshop kopen. Ook kun je daar een wijnpakket met twee bijzondere wijnen of een wijnpakket met twee OAK Limited Wines. Kijk op de overzichtspagina van de inzamelingsactie voor meer informatie hoe je op jouw manier kunt steunen.

Uniek geschenk voor de feestdagen
Wil je met kerst een uniek geschenk aan iemand geven? We hebben nog 7 wijnboxen beschikbaar die je zelf kunt personaliseren. Denk aan het plaatsen van een naam of een datum op de deksel laten graveren. Al een aantal mensen gingen je voor. Deze mensen kozen voor het laten graveren van een ‘koosnaam’, een datum of bedrijfsnaam.

Wil je hier gebruik van maken? Bestel dan de wijnbox via onze webshop, reken af en geef bij de opmerkingen aan dat je graag een gepersonaliseerde wijnbox wilt en welke tekst je op de wijnbox wilt hebben. Wij zorgen dat je de box met jouw persoonlijke tekst op de wijnkist komt. Een te gek cadeau voor de feestdagen!

OAK Limited Wines
Wil je niet een hele wijnkist met zes wijnen kopen maar wel de OAK Limited Wines bemachtigen? Deze unieke wijnen zijn speciaal voor ons ontwikkeld en zijn alleen verkrijgbaar bij Wijnbar OAK. Zeer geschikt om te geven als kerstgeschenk aan familie, vrienden of medewerkers. Je geeft al een OAK Limited Wines pakket voor € 99,95. Je bestelt ‘m hier >>