WINE

Hou jij van wijn? Dat zit je bij ons wel goed! Je hebt keuze uit ruim 150 wijnen! Niet alleen zie je in de ‘Grote wijnkaart’ welke wijnen we hebben, ook kun je verschillende ‘Value for Money-wijnen’ ontdekken én lees je wat we nog meer doen naast wijn schenken.

(Let op: prijzen zijn onder voorbehoud)

Hou je meer van bier? Ook aan jóu is gedacht! Voor de bierliefhebbers is er een ruim aanbod speciaalbieren. Bekijk de bierkaart hieronder.

BEKIJK GROTE WIJNKAART
BEKIJK BIERKAART

FOOD

Ons keukenteam is geïnspireerd door de wereldse keuken. Hun ideeën en ervaringen zijn gebundeld en hiermee hebben zij een gevarieerde menukaart gemaakt. Verras je smaakpapillen!

LUNCHEN

Kom lekker lunchen! Op zaterdag en zondag ben je vanaf 13 uur van harte welkom! Neem plaats op het terras met zowel zon- als schaduwplekken of bij minder weer gezellig binnen. Reserveren is niet nodig. Kom gewoon langs, dan kijken we ter plekke of er een tafel beschikbaar is. Ben je met 6 personen of meer? Stuur ons dan een mail. 

HIGH WINE

Gezellig bijkletsen onder het genot van heerlijke wijnen en hapjes. Dat kan met OAK’s High Wine!

Je begint met een glas Cava en vervolgens krijg je een proefglaasje witte, rosé en rode wijn. Hierbij serveren we een uitgebreide borrelplank vol warme en koude hapjes. Als afsluiting verwennen we je met twee verschillende zoetigheden en een proefglaasje dessertwijn. De kosten zijn €35 per persoon. 

We serveren de high wine op donderdag t/m zondag. Reserveren kan vanaf twee personen.

 

HIGH WINE RESERVEREN

RESERVEREN

Ben je van plan ons te bezoeken? Hartstikke leuk! Bij ons is het niet nodig om vooraf te reserveren (met uitzondering van de high wine). Op deze manier kan iedereen spontaan blijven genieten van een hapje en een drankje. Ben je met een gezelschap van 6 of meer personen? Stuur ons dan een mail en vraag naar de mogelijkheden.
NEEM CONTACT OP