WINE

Graag presenteren wij onze uitgebreide wijnkaart met ruim 150 wijnen. Niet alleen zie je welke wijnen we hebben, ook kun je erachter komen wat jouw wijnprofiel is, lees je leuke (wijn)feitjes, kun je onze ‘Value for Money-wijnen’ ontdekken én lees je wat we nog meer doen naast wijn schenken.

BEKIJK GROTE WIJNKAART

FOOD

Ons keukenteam heeft zich laten inspireren door de wereldse keukens. Zij hebben hun ideeën en ervaringen gebundeld en hiermee een gevarieerde menukaart gemaakt. Verras je smaakpapillen en neem een kijkje op onze kaart!

NAAR MENUKAART
NAAR TAKE AWAY KAART

HIGH WINE

Gezellig bijkletsen onder het genot van heerlijke wijnen en hapjes. Dat kan met OAK’s High Wine!

Je begint met een glas Cava en vervolgens krijg je een proefglaasje witte, rosé en rode wijn. Hierbij serveren we een uitgebreide borrelplank vol warme en koude hapjes. Als afsluiting verwennen we je met twee verschillende zoetigheden en een proefglaasje dessertwijn. De kosten zijn €32,50 per persoon. Reserveren is mogelijk vanaf 2 personen.

HIGH WINE RESERVEREN

WIJNSPIJS DINER

Wij weten dat wanneer je wine & food goed op elkaar afstemt, je de prachtigste combinaties krijgt.

Verzamel de hele familie of kom met je club kookvrienden en geniet van al het goed dat onze keuken en wijnspecialisten voor jullie in petto hebben. Reserveren kan vanaf 8 personen via [email protected] of mail ons voor een wijnspijs diner op maat.

NEEM CONTACT OP

RESERVEREN

Ben je van plan om ons binnenkort te bezoeken? Hartstikke leuk! Bij ons is het niet nodig om vooraf te reserveren. Op deze manier kan iedereen spontaan blijven genieten van een hapje en een drankje. Ben je met een gezelschap van 6 of meer personen? Stuur ons dan een mail en vraag naar de mogelijkheden.
NEEM CONTACT OP

BEZORGEN

In samenwerking met Deliveroo en Thuisbezorgd.nl kun jij nu ook genieten van onze lekkere gerechten, maar dan gewoon bij je thuis of op kantoor. Liever zelf ophalen? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan contact op door te bellen naar 038 422 2829 of stuur een mail naar [email protected] 

BESTELLEN BIJ THUISBEZORGD