menukaart wijnkaart wijnbar oak

BEER

Hoewel we een wijnbar zijn, hebben we ook gedacht aan de bierliefhebber. We hebben bieren van het seizoen op de tap en ook een breed assortiment aan speciaal bieren.

Wil je een bijzonder cadeau geven? Boek dan een High Beer bij wijnbar OAK (vanaf 2 personen, € 35,- p.p). Je krijgt dan 5 proefglazen bier met een luxe borrelplank. Reserveren kan via [email protected].

Cheers!

WINE

Ben je een groot wijnliefhebber en wil je graag je genieten van een breed aanbod aan wijnen? Wijnbar OAK heeft met veel zorg zo’n 100 wijnen uitgezocht om jouw smaakpalet te verbreden. De wijnkaart ontwikkelt met de seizoenen mee, net als de menukaart mee ontwikkelt.

Hou je van wijn maar heb je geen wijnkennis? Laat je dan adviseren door onze collega’s. Wel een sterke voorkeur? Laat het weten. Als de wijn onverhoopt niet op de kaart staat, dan kan het goed zijn dat we ‘m toch in huis hebben. We schenken ook speciale wijnen via het Coravin systeem. Kortom: er is voor elke wijndrinker wel een mooi glas te vinden.

Wil je een keer verrast worden? Boek dan een High Wine (vanaf 2 personen, € 35,- p.p.). Je krijgt dan 5 proefglaasjes wijn mét uitleg hoe de wijn gemaakt is en een luxe borrelplank. Reserveren kan via [email protected].

Santé!

BEKIJK GROTE WIJNKAART
BEKIJK BIERKAART

FOOD

Ons keukenteam is geïnspireerd door de wereldse keuken. Hun ideeën en ervaringen zijn gebundeld en hiermee hebben zij een gevarieerde menukaart gemaakt. Heb je een allergie of heb je een vegetarische of vegan lifestyle dan kun je ook bij wijnbar OAK terecht. Verras je smaakpapillen!

LUNCHEN

Kom lekker lunchen! Op zaterdag ben je vanaf 12.30 uur van harte welkom! Neem plaats op het terras met zowel zon- als schaduwplekken of bij minder weer gezellig binnen. Reserveren is niet nodig. Kom gewoon langs, dan kijken we ter plekke of er een tafel beschikbaar is. Ben je met 6 personen of meer? Stuur ons dan een mail. 

wijnbar oak lunch zwolle

HIGH WINE

Gezellig bijkletsen onder het genot van heerlijke wijnen en hapjes. Dat kan met OAK’s High Wine!

Je begint met een glas Cava en vervolgens krijg je een proefglaasje witte, rosé en rode wijn. Hierbij serveren we een uitgebreide borrelplank vol warme en koude hapjes. Als afsluiting verwennen we je met twee verschillende zoetigheden en een proefglaasje dessertwijn. De kosten zijn €35 per persoon. 

We serveren de high wine op donderdag t/m zondag. Reserveren kan vanaf twee personen.

 

HIGH WINE RESERVEREN

HIGH BEER

Gezellig bijkletsen met je vrienden onder het genot van bijzondere bieren en hapjes? Of wil je een bijzonder cadeau geven? Dat kan met OAK’s High Beer!

Bij binnenkomst krijgen jullie een welkomstbiertje met een schaaltje nootjes en olijven. Elke deelnemer krijgt na het welkomstbiertje elk een eigen proefplank met vier bieren van het seizoen. Hierbij serveren we een uitgebreide borrelplank vol met warme en koude hapjes. Als afsluiter krijg je ook nog een dessert.

We serveren de High Beer op donderdag t/m zondag. Reserveren kan vanaf twee personen. De High Beer is € 35,- p.p.

 

HIGH BEER RESERVEREN

RESERVEREN

Ben je van plan ons te bezoeken? Hartstikke leuk! Bij ons is het niet nodig om vooraf te reserveren (met uitzondering van de high wine). Op deze manier kan iedereen spontaan blijven genieten van een hapje en een drankje. Ben je met een gezelschap van 6 of meer personen? Stuur ons dan een mail en vraag naar de mogelijkheden.
NEEM CONTACT OP