HET WIJNLOKAAL

Op de eerste etage vind je het wijnlokaal. Een sfeervolle ruimte, geschikt voor verschillende doeleinden. Vergaderen, een feestje, een wijnproeverij; er is van alles mogelijk. Bekijk hier de algemene voorwaarden.

FEEST OP MAAT

Ben je verliefd op de gezellige, huiselijke sfeer van onze wijnbar? En wil jij in die setting wel graag een feestje vieren? Dat kan! Wij kunnen in het wijnlokaal gezelschappen ontvangen vanaf 8 tot 60 personen. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door. Mail ons jouw wensen en we maken graag een afspraak met je!

NEEM CONTACT OP

VERGADEREN

In een relaxte setting ontstaan de beste ideeën. Wij bieden je graag het inspirerende decor zodat je creatief geprikkeld wordt. Je kunt gebruik maken van verschillende (vergader)faciliteiten. Meer weten? Neem contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

WIJNPROEVERIJ

Ben je op zoek naar een leuke invulling voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Kom dan wijnproeven in het Wijnlokaal op de eerste etage. De ruimte is geschikt voor een wijnproeverij tot ± 25 personen. In overleg met jou stellen we een wijnproeverij op maat samen, inclusief uitgebreide uitleg van onze wijnspecialist. Uiteraard begeleiden lekker hapjes het geheel.

NEEM CONTACT OP

NEEM CONTACT OP