WIJNLOKAAL

Op de eerste etage vind je ons wijnlokaal. Een sfeervolle ruimte, geschikt voor verschillende doeleinden. Vergaderen, een feestje, een wijnproeverij; er is van alles mogelijk. Bekijk hier de algemene voorwaarden.

FEEST OP MAAT

Ben je verliefd op de gezellige, huiselijke sfeer in onze wijnbar? En wil jij in die setting wel graag een feestje vieren? Dat kan! Wij kunnen in ons wijnlokaal gezelschappen ontvangen vanaf 8 tot 60 personen. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door. Mail ons jouw wensen en we maken graag een afspraak met je!

NEEM CONTACT OP

VERGADEREN

In een relaxte setting ontstaan de beste ideeën. Wij bieden je graag het inspirerende decor zodat jullie creatief geprikkeld worden. Wij hebben verschillende faciliteiten in huis voor een productieve en leuke dag, zowel qua apparatuur als verfrissende drankjes en smakelijke hapjes.

NEEM CONTACT OP

WIJNPROEVERIJ

Ben je op zoek naar een leuke invulling voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Kom dan wijn proeven in ons Wijnlokaal op de eerste etage. De ruimte is geschikt tot ± 25 personen. Wij maken wijnproeverijen op maat, vanaf 10 personen, maar organiseren ook regelmatig een (online) wijnproeverij. Bekijk hiervoor onze agenda of neem contact met ons op voor een wijnproeverij op maat.

NEEM CONTACT OP

NEEM CONTACT OP