INZAMELINGSACTIE WIJNBAR OAK:
HELP MEE OM HET VOORTBESTAAN
VAN OAK TE GARANDEREN

JOUW STEUN MAAKT HET VERSCHIL

Met een mix van hoop en vastberadenheid hebben wij, Pieter en Gélien (eigenaren van wijnbar OAK), besloten om een inzamelingsactie op te zetten om ervoor te zorgen dat WIJNBAR OAK kan blijven bestaan en we jullie ook in de toekomst een fijne plek met mooie wijnen, passend wijnadvies en de gezelligheid van onze wijnbar kunnen blijven bieden.

Hoe kun je doneren?
Doneren is eenvoudig! Bezoek onze webshop en kies een van de onderstaande opties om ons te ondersteunen. De donatiemogelijkheid is beschikbaar tot 30 november a.s.

Doneer

HOE KUN JE HELPEN?

Kies uit een van de onderstaande opties om wijnbar OAK te ondersteunen:

Klik op de opties om te lezen wat je er van ons voor terug krijgt.

SCHOTT FT WIJNBAR OAK

Bij Wijnbar OAK werken we al geruime tijd samen met het gerenommeerde Duitse wijnhuis F.E. Schott Wein. Met een geschiedenis die meerdere generaties teruggaat, zijn zij gespecialiseerd in het produceren van waanzinnige wijnen op een moderne manier, met een focus op traditionele Duitse druivensoorten. Speciaal voor Wijnbar OAK heeft Schott de “OAK Limited Wines” wijnen gemaakt die je via de inzamelingsactie kunt bemachtigen.

HET VERHAAL VAN WIJNBAR OAK

In juni 2019 begonnen Pieter en Gélien Blaauwhof vol enthousiasme aan de oprichting van Wijnbar OAK. Ze hadden echter geen idee welke enorme uitdagingen de komst van het coronavirus met zich mee zou brengen. Ze hebben keihard geknokt om door deze moeilijke opstartjaren heen te komen. Dankzij de voortdurende steun van hun gasten, vrienden en familie zijn ze erin geslaagd deze moeilijke tijd te doorstaan, maar ze zijn nog niet volledig van alle financiële lasten af. Het zou zoveel opluchting geven als dit hoofdstuk afgesloten kan worden. Daarom vragen we: help ons!

Doneer

WIJNBAR OAK,
PLEK VOOR IEDEREEN

Wijnbar OAK staat bekend om zijn fijne sfeer, persoonlijk contact en het passende wijnadvies aan tafel. Pieter en Gélien willen deze ervaring blijven bieden en verder bouwen aan hun droom. Een sfeervolle wijnbar met mooie wijnen uit o.a. hun favoriete wijnland Spanje en Duitsland (Schott).

BEDANKT!

Samen zorgen we ervoor dat Wijnbar OAK blijft bestaan en jouw plek blijft waar je terecht kunt om te borrelen met vrienden, familie of collega’s en waar we graag onze passie voor wijn met je delen.

Bedankt voor je steun!