KWAST WIJNKOPERS

Inmiddels trouwe vriend Kwast Wijnkopers, is ook deze editie weer van de partij. Kwast is een 100% familiebedrijf dat sinds 1978 kwaliteitswijnen importeert en levert aan onder ander OAK. Geen vraag te gek voor deze wijnkenners. Laat je dus vooral informeren en inspireren over wijnen vanuit de hele wereld.

naar website

WOUTER BIJ DE WIJN

Wouter is een enthousiaste professional met een passie voor eten én drinken. Kookgek en wijnfanaat. Hij benadert het product op een toegankelijke manier, en laat je tijdens Het Land van OAK genieten van (zuid) Franse wijnen. Wouter is opgegroeid in het horecabedrijf van zijn ouders. Na omzwervingen in verschillende takken van de horeca heeft Wouter ervaring opgedaan in de drankendetailhandel en wijnimport. Daarnaast is Wouter “Vinoloog van de Wijnacademie”. Hij weet precies wat er speelt in de wijnwereld en kan jou daarom perfect adviseren!

NAAR WEBSITE

OAK WINE & FOOD

Natúúrlijk kan je onze wijnen ook vinden op de wijnfair. Wij vertegenwoordigen onze eigen importwijnen uit zowel Spanje als Italië. Van bubbels tot frisse witte wijnen en van soepele rode tot heuse krachtpatsers. Kom proeven! We vertellen je er graag over.

BRONCKHORST WIJNKOPERIJ

Een uit de hand gelopen hobby, zo noemt Jean-Paul het zelf. Sinds enige tijd heeft hij een eigen online wijnwinkel: Bronckhorst Wijnkoperij. Hij importeert voornamelijk wijnen die niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn in Nederland. Het liefst van wijnmakers die wijn maken met respect voor natuur en die kwaliteit verkiezen boven kwantiteit. Wijn is zijn grote liefde en passie. Jarenlang heeft hij in de horeca gewerkt. Ook heeft hij vele wijncursussen gevolgd. Uiteindelijk wil hij graag vinoloog worden. Nu alvast sparren met JP? Bezoek zijn stand dan in Het Land van OAK. 

NAAR WEBSITE

BARISTINI

Misschien wil je rustig aan beginnen. Of tussendoor even iets anders dan bier of wijn. Dan is er Baristini met hun prachtige omgebouwde baristabus! Of je nu kiest voor een pittige espresso of een cappuccino met latte art, bij Baristini kan het.

NAAR WEBSITE

DE STOMME VAN CAMPEN

En wat als je niet van wijn houdt? Ook dán ben je van harte welkom in Het Land van OAK. Speciaal voor jou hebben we namelijk de Biertuin. Proef een vertrouwde pils of kies een hippe red IPA. Eén eigenschap hebben de bieren gemeen, na het eerste glas wil je een tweede. Onze vrienden van Proeflokaal De Stomme van Campen schenken ze met liefde voor je in!

NAAR WEBSITE