PROEVERIJ DUITSLAND

Ben jij een liefhebber van Duitse wijnen? En wil je eens kennismaken met een relatief onbekend wijnhuis? Kom dan naar deze wijnproeverij. Wijnhuis Schott Wein vertelt je met veel plezier over hun bijzondere wijnen. Onlangs bezochten wij dit familiebedrijf uit Duitsland en wij waren laaiend enthousiast! Luister, proef en ruik over hun mooie Riesling, Weissburgunder en Grauburgunder-wijnen.

Zondag 28 augustus 14:00 – 15:00 Riesling proeverij                                                      Zondag 28 augustus 20:00 – 21:00 Weissburgunder/Grauburgunder proeverij

NAAR TICKETS ZONDAG

PROEVERIJ VIBERTI ITALIE PIEMONTE

Tijdens een wijnreis door Italië ontdekt OAK wijnhuis Viberti. In het hart van de Barolo vind je dit prachtige wijnhuis. Na een uitgebreide rondleiding en het proeven van wijn moest en zou de OAK-bus gevuld worden met deze heerlijke wijnen. En nu is het aan jou om te proeven! Tijdens deze wijnproeverij ontdek je de liefde die dit familiebedrijf heeft voor zijn druiven, het grondgebied, de uiteindelijke wijn maar ook de passie en het respect voor mensen.

Maak kennis met o.a. Barolo, Barbera d’Asti, Dolcetto, Barbera D’Alba en meer. Kom jij ze proeven?

Zondag 28 augustus 18:00 – 19:00

NAAR TICKETS

PROEVERIJ PORT KWAST WIJNKOPERS

Ben jij niet alleen een wijnliefhebber, maar hou je ook van port? Dan is dít jouw proeverij! Jan, van wijnleverancier Kwast Wijnkopers, is verzot op Taylor’s port en deelt zijn liefde en kennis hiervoor graag met je! Wil je dus even wat anders tussen al het wijnen door? Doen mee aan deze smakelijke en interessante proeverij.

Zondag 28 augustus 16:00 – 17:00

NAAR TICKETS