PROEVERIJ DUITSLAND

Ben jij een liefhebber van Duitse wijnen? En wil je eens kennismaken met een relatief onbekend wijnhuis? Kom dan naar deze wijnproeverij. Wijnhuis Schott Wein vertelt je met veel plezier over hun bijzondere wijnen. Onlangs bezochten wij dit familiebedrijf uit Duitsland en wij waren laaiend enthousiast! Luister, proef en ruik over hun mooie Riesling, Weissburgunder en Grauburgunder-wijnen.

Zaterdag 27 augustus 14:00 – 15:00 Riesling proeverij                                                  Zaterdag 27 augustus 20:30 – 21:30 Weissburgunder/Grauburgunder proeverij              Zondag 28 augustus 14:00 – 15:00 Riesling proeverij                                                      Zondag 28 augustus 20:00 – 21:00 Weissburgunder/Grauburgunder proeverij

NAAR TICKETS ZATERDAG
NAAR TICKETS ZONDAG

PROEVERIJ WOUTER BIJ DE WIJN FRANKRIJK

Wijnvriend en vinoloog Wouter bij de Wijn weet wat lekker is! Hij heeft alle wijnen persoonlijk geproefd en geselecteerd. Zo weet je zeker dat je echt iets lekkers krijgt. Wouter heeft de wereld aan wijnen maar focust zich tijdens deze wijnproeverij op (zuid) Frankrijk. Schuif jij aan?

Vrijdag 26 augustus 19:00 – 20:00

NAAR TICKETS

PROEVERIJ LUXEMBURG BRONCKHORST WIJNEN

Een uit de hand gelopen hobby, zo noemt Jean-Paul het zelf. Sinds enige tijd heeft hij een eigen online wijnwinkel: Bronckhorst Wijnkoperij. Hij importeert voornamelijk wijnen die niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn in Nederland. Het liefst van wijnmakers die wijn maken met respect voor natuur en die kwaliteit verkiezen boven kwantiteit. 

Hou jij van wijnen uit Luxemburg of maak je er graag kennis mee? Dan zit je bij JP goed! Hoe en waar zijn ze gemaakt? Waar kun je ze goed bij drinken? En hoe kun je ze het beste bewaren? JP vertelt het je allemaal!

Zaterdag 27 augustus 19:00 – 20:00 

NAAR TICKETS

CARRAMIBRE SPANJE

Ga mee op wijnreis naar Spanje, van Ribera del Duero tot Rueda, samen met OAK. Als wijnbar importeren we zelf een aantal wijnen uit dit land waaronder Bodegas Carramimbre. Laat je verrassen door een heerlijk mix van wijnen in allerlei kleuren en kies jouw favoriet!

Vrijdag 26 augustus 17:30 – 18:30       

NAAR TICKETS

PROEVERIJ MARIA CASANOVAS SPANJE

Wat nu feestelijker dan een glas bubbels? Deze heerlijke, bruisende Cava is er in allerlei soorten en smaken. Tijdens deze wijnproeverij verteld OAK je er graag over. En een leuk weetje; deze wijn wordt zelf geïmporteerd.

Zaterdag 27 augustus 16:00 – 17:00

NAAR TICKETS

PROEVERIJ VIBERTI ITALIE PIEMONTE

Tijdens een wijnreis door Italië ontdekt OAK wijnhuis Viberti. In het hart van de Barolo vind je dit prachtige wijnhuis. Na een uitgebreide rondleiding en het proeven van wijn moest en zou de OAK-bus gevuld worden met deze heerlijke wijnen. En nu is het aan jou om te proeven! Tijdens deze wijnproeverij ontdek je de liefde die dit familiebedrijf heeft voor zijn druiven, het grondgebied, de uiteindelijke wijn maar ook de passie en het respect voor mensen.

Maak kennis met o.a. Barolo, Barbera d’Asti, Dolcetto, Barbera D’Alba en meer. Kom jij ze proeven?

Zondag 28 augustus 18:00 – 19:00

NAAR TICKETS

PROEVERIJ PORT KWAST WIJNKOPERS

Ben jij niet alleen een wijnliefhebber, maar hou je ook van port? Dan is dít jouw proeverij! Jan, van wijnleverancier Kwast Wijnkopers, is verzot op Taylor’s port en deelt zijn liefde en kennis hiervoor graag met je! Wil je dus even wat anders tussen al het wijnen door? Doen mee aan deze smakelijke en interessante proeverij.

Zondag 28 augustus 16:00 – 17:00

NAAR TICKETS

PROEVERIJ SPECIAALBIER DE STOMME VAN CAMPEN

Niet alleen vind je in Het Land van OAK de wereld aan wijnen. Ook (speciaal)bier is goed vertegenwoordigd! De Stomme van Campen, uit Kampen, vertelt jou er graag alles over. Zij hebben een speciaalbier Café én brouwen zelf mooie speciaalbieren. Ben je dus een bierliefhebber of heb je gewoon even zin in iets anders dan wijn? Meld je dan aan voor deze speciaalbier proeverij.

Vrijdag 26 augustus 20:30 – 21:30 

NAAR TICKETS

PROEVERIJ KOFFIE & TERROIR

In deze proeverij neemt Baristini je mee in de wereld van specialty koffie. Je leert over het proces van koffiebes naar gebrande boon. En van alles over de bereiding en de smaak van koffie. Ook krijg je nog tips en tricks om diverse koffie specialiteiten te bereiden.

Vrijdag 26 augustus 16:00 – 17:00

NAAR TICKETS