THE TRIBUTES

Deze populaire semi-akoestische coverband maakt ‘guilty pleasure’ songs weer onschuldig. Met hun unieke rauwe akoestische versterkte sound spelen ze ook bij o.a. Suzan & Freek, Bente, Maan, Dotan en Lil Kleine. Gegarandeerd muzikaal vuurwerk en/of kippenvel tijdens jouw bezoek aan Het Land van OAK!

NAAR WEBSITE

RANDY VAN VELDE RED87MUSIC

Red 87 (Randy van Velde) is een geboren Zwollenaar. Al meer dan 15 jaar is hij Dj/producer in de housescene. Hij draait een fijne groovy, minimal, deep techsound. Binnen Zwolle is hij ook bekend van De Rubberboot Festival.

naar website

TOM JACKS ON SAX

Vanaf 2011 treed de Nederlandse saxofonist Tom Jacks op met verschillende Dj’s in binnen- en buitenland. Hij blaast je omver met zijn energieke optredens! En jij kan van hem gaan genieten tijdens deze Summer Sessions editie van Het Land van OAK!

NAAR WEBSITE

DJ ROOG

Wie kent hem niet? Met Dj Roog krijg je gegarandeerd een lekkere naadloze mix van alle vormen van housemuziek. Hoewel Roog door velen een dj-dj wordt genoemd, is het grootste talent van Roog om elk publiek dat hij speelt te betoveren. Hij heeft sinds 2000 dan ook vele populariteitsprijzen gewonnen.

NAAR WEBSITE

SOULCLAP

Maak je klaar voor een muzikale reis naar disco-boogie, house, funk, hiphop, soul, jazz, Afro, Latin, Brazilië, techno en alles tussen en buiten die muzikale grenzen.

NAAR WEBSITE

JILLES

Zeg je Frank Sinatra dan zeg je Jilles. Als “The voice of Zwolle” zingt hij liedjes van deze legende als de beste. En hou je meer van Nederlandstalig? Ook dan pakt ‘ie je in met zijn swingende stem. Gooi die handjes maar de lucht in want meedoen zul je!

DJ PEDRO DELAMIGO

Pedro’s stijl kan omschreven worden als energiek, vrolijk en groovy, elke set is opzwepend en zit vol verrassingen. Tijdens zijn sets neemt hij het publiek mee op een reis door de tijd. Bekende hits worden afgewisseld met oude klassiekers en nieuwe onbekende platen en combineert dit met Top 40 hits in een nieuw dansbaar jasje.

NAAR WEBSITE