HET LAND VAN OAK

Summer Sessions | 26, 27 & 28 augustus 2022

Van vrijdag 26 t/m zondag 28 augustus is stadspark Eekhout het prachtige decor van wijnfair Het Land van OAK. Proef verschillende wijnen op het Wijnplein en shop till you drop op de Minimarkt. Proost in de Biertuin met je vrienden en proef de smakelijkste streetfood gerechtjes van de vele foodtrucks. Als wine- en foodlover haal jij je hart hier op. Ben jij erbij?
EARLY BIRD TICKETS
Verzekerd zijn van een kaartje? Klik op een datum hieronder en koop alvast jouw Early Bird ticket met €4,00 korting. (Van €22,50 voor €18,50 excl. service kosten)
NAAR TICKETS

Disclaimer

  1. In geval van annulering van het festival kan iedereen met een toegangsbewijs voor het festival dit ticket meenemen naar een volgende editie. Deze datum wordt door de organisatie vastgesteld. In het geval dat er geen alternatieve datum meer beschikbaar is, wordt het geld gerestitueerd of in overleg op een persoonlijk tegoed geboekt.
  2. Indien een bezoeker, om welke reden dan ook, geen gebruik maakt van een toegangsbewijs is dit voor eigen rekening. (ook corona gerelateerde klachten)
  3. Na het online afrekenen van je bestelling, ontvang je een bevestigingsmail met bijgevoegde E-ticket(s). Deze dien je uit te printen of op een mobiel mee te nemen.
  4. Bij slechtweer zal het festival door gaan en zullen we het festivalterrein zoveel mogelijk overdekken. Mochten er extreme weersomstandigheden ontstaan, dan zijn wij niet in staat om het gehele programma te verplaatsen.

EEN WIJNFAIR VOOR IEDEREEN!

Het Land van OAK is een wijnfair voor iedereen. Vriendenclubs, weekend makkers, zaterdagfamilies, de beste buren, fijne collega’s en natuurlijk voor de beste Bourgondiërs van Zwolle en omstreken!

Het Land van OAK is zoveel meer dan een wijnfair!

Het klopt wat ze zeggen, Het Land van OAK is niet zomaar een wijnfair. Het Land van OAK is zoveel meer dan dat. Natuurlijk hebben we volop wijn, lekkere hapjes, (live) muziek en veel gezelligheid. Wat ons zo speciaal maakt? Nou dit!

  • Vette Line-up

  • Buitenbios

  • Kinderboerderij

  • Biertuin

  • Minimarkt met allerlei lekkers voor thuis

  • Gezellige drukte maar toch altijd plek om je picknick kleed neer te leggen