HET LAND VAN OAK

Summer Sessions | 26, 27 & 28 augustus 2022

Van vrijdag 26 t/m zondag 28 augustus is stadspark Eekhout het prachtige decor van wijnfair Het Land van OAK. Proef verschillende wijnen op het Wijnplein en shop till you drop op de Minimarkt. Proost in de Biertuin met je vrienden en proef de smakelijkste streetfood gerechtjes van de vele foodtrucks. Als wine- en foodlover haal jij je hart hier op. Ben jij erbij?
 
Ticket €22,50 per persoon (inclusief jouw eigen kristallen OAK-wijnglas + hapje)
SCOOR NU TICKETS MET €5 KORTING! ACTIECODE: SWOLL5

Disclaimer

 1. De organisatie van Het Land van OAK besteedt veel zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde data. Onjuistheden of onvolledigheden zijn niet altijd te vermijden. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. De organisatie is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet net als technische storingen.
 2. Heb je een ticket en wordt de wijnfair geannuleerd? Dan is dit ticket automatisch het toegangsbewijs voor een volgende editie. De datum hiervoor wordt door de organisatie vastgesteld. De datum, locatie en invulling wordt door de organisatie bepaald.
 3. Maak je, om welke reden dan ook, geen gebruik van je toegangsbewijs? Dan is dit voor eigen rekening. Dit geldt ook bij afwezigheid van corona gerelateerde klachten.
 4. Heb je je tickets online afgerekend? Dan ontvang je een bevestigingsmail met bijgevoegde E-ticket(s). Print deze uit en neem mee. Scannen vanaf je telefoon mag ook.
 5. Slecht weer voorspeld? De wijnfair gaat door. Wij proberen het terrein zoveel mogelijk te overdekken. Ontstaan er extreme weersomstandigheden? Dan zijn wij niet in staat het gehele programma te verplaatsen.

FOOD

Ben jij een levensgenieters pur sang? Dan kan jij je geluk niet op! Lokale specialisten (OAK’s Friends) verwennen jou op het gebied van wijn en lekker eten. Een burger uit de hand met die dikke Chardonnay van de buren? Het gaat zoals jij wil. 

De meeste Friends serveren streetfood, in de breedste zin van het woord. Er is keuze uit ongeveer 7 verschillende foodstands. Van een lekker stuk vlees van de bbq tot de pittigste Thaise gerechtjes van chef Yupin. Je smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd!

NAAR FOODFRIENDS

WINE

Drink bekende en minder bekende wijnen al vanaf €2,75 voor een proefglas! Vraag onze Winefriends gerust het hemd van het lijf. Daar is het een wijnfair voor. Alle ruim 50 wijnen worden geschonken in je eigen wijnglas. Tussendoor liever een schoon glas? Ruil hem in bij één van de stands. En als aandenken mag je dit kristallen wijnglas aan het einde van je bezoek meer naar huis nemen. 

Geen wijnliefhebber? In de Biertuin is er genoeg keuze in speciaalbieren; van heerlijke blonde biertjes, stevige IPA’s tot een frisse Weizen en uiteraard ons vertrouwde Peroni bier! Er is voor elk wat wils.

NAAR WINEFRIENDS

MUSIC

Live muziek en elektronische platen zetten de juiste toon op het Muziekplein. Plof neer op een van de loungeplekken or if you feel like it; dans mee! Het mag allemaal. De line-up maken we binnenkort bekend. Wel kunnen we alvast de thema’s prijsgeven: Funky Friday, Swinging Saturday & Soulful Sunday. Houd onze site en socials in de gaten!

NAAR MUSICFRIENDS

ENTERTAINMENT

Vergroot je wijnkennis. Proef de beste wijn-spijs combi’s of verwen je smaakpapillen tijdens een van de proeverijen. Genieten! De hele dag lang. En dat terwijl de kids zich geen moment hoeven te vervelen op de kinderboerderij of tijdens het entertainmentprogramma voor kinderen. Zij blij, jij blij. 

 • Kinderen tot 12 jaar gratis toegang
 • Kinderentertainment op zaterdag en zondag
 • Binnenkort maken we het programma van de proeverijen en kinderentertainment bekend

PROEVERIJEN

Wijn-, bier en koffieliefhebbers kunnen tijdens Het Land van OAK hun hart ophalen! Drie dagen lang proeven, slurpen, ruiken en drinken. Wat een genot! Maar wist je dat je ook verschillende proeverijen kan bijwonen? Samen met OAK’s (Wine)friends schotelen we jou de lekkerste wijnen, bieren en koffies voor en je steekt er ook nog eens wat van op! Benieuwd of er wat voor jou bij zit? Bekijk de proeverijen gauw en bestel vast jouw ticket(s)!

NAAR PROEVERIJEN

& FRIENDS

Ook dit jaar kunnen wij weer bouwen op onze trouwe én nieuwe Wine- en Foodfriends. Fantastisch! Samen met deze lokale ondernemers kunnen we jou nóg meer exclusieve wijnen, hapjes en delicatessen laten proeven.

 

Winefriends
foodfriends
musicfriends

BUITEN BIOS

Een mooie zomeravond is de perfecte tijd om te genieten van films in de buitenlucht. In Het Land van OAK kan het! Niet alleen is er tijdens deze wijnfair de wereld aan hapjes en drankjes. Oók is er meer dan voldoende ruimte voor entertainment! Plof neer op je picknickkleed of in de zitzakken en geniet van de leuke programmering. Glaasje wijn in de ene hand, lekker hapje in de ander en genieten maar!

(De programmering wordt binnenkort bekend gemaakt).

OVERNACHTEN

Kom jij naar Het Land van OAK en wil je er graag een weekend weg van maken? Dat kan! In samenwerking met Van der Valk Hotel Zwolle hebben wij heerlijke arrangementen voor je waarbij je volledig in de watten wordt gelegd! 

Slapen en ontbijten

Heb jij je tickets al maar zoek je nog een heerlijk hotel om te overnachten? Verblijf dan bij Van der Valk in Zwolle. Slapen op heerlijke bedden, de wellness en fitness tot je beschikking en de volgende dag een uitgebreid ontbijt. Wat een verwennerij!

Overnachting en ontbijt €168 voor 2 personen
– Overnachting o.b.v. 2 personen
– Uitgebreid ontbijt
– Mogelijk op 26, 27 en 28 augustus

Reserveren van een overnachting en otbijt kan via Van der Valk Zwolle o.v.v. GF37970

Culinair arrangement

Ben jij een Bourgondiër pur sang? En is het tijd voor een lekker luxe weekend? Kom dan een weekend culinair genieten in Zwolle! Dompel jezelf onder in de wereld van Wine, Food en Music tijdens wijnfair Het Land van OAK. Heerlijk slenteren over de fair, mooie wijnen en bieren drinken, smaakvolle hapjes eten en genieten van (live) entertainment. En is je buik aan het einde van de avond lekker gevuld? Dan neem je nog een afzakkertje op je luxe kamer in het Van der Valk Hotel Zwolle. De volgende dag sluit je een mooi weekend af met een uitgebreid ontbijt. Zo krijgt die kater geen schijn van kans.

Culinair Arrangement €180 voor 2 personen
– 2 entreetickets Het Land van OAK
– Overnachting o.b.v. 2 personen
– Uitgebreid ontbijt

Reserveren van dit arrangement kan via Van der Valk Zwolle o.v.v. GF37970

VIP-arrangement

Een hele dag vorstelijk genieten van heerlijke wijnen, hapjes en (live) entertainment om je vervolgens koninklijk te laten vervoeren naar je hotel? Met dit VIP-arrangement krijg je het voor elkaar. Zo kun je optimaal genieten zonder je druk te maken hoe je naar huis komt en of je een anti-kater ontbijt in huis hebt. Van begin tot eind word je volledig in de watten gelegd!

VIP-arrangement €285 voor 2 personen
– 2 entreetickets Het Land van OAK
– Wijn & spijs treatment in Het Land van OAK
– Pendelrit hotel > Het Land van OAK en terug (door Lexus)
– Fles bubbels op de kamer
– Overnachting o.b.v. 2 personen
– Uitgebreid ontbijt

Reserveren van dit arrangement kan via Van der Valk Zwolle o.v.v. GF37970

CONTACT OPNEMEN

EEN WIJNFAIR VOOR IEDEREEN!

Het Land van OAK is een wijnfair voor iedereen! Vriendenclubs, weekend makkers, gezinnen, buurtclubjes, fijne collega’s en natuurlijk alle Bourgondiërs van Zwolle en omstreken!

Het Land van OAK; méér dan alleen een wijnfair!

 • Vette Line-up

 • Buitenbios

 • Kinderboerderij

 • Wijnplein

 • Biertuin

 • Minimarkt met leuks en lekkers voor thuis

 • Gezellige drukte maar toch plek om lekker je picknick kleed neer te leggen

 • Proeverijen van professionals