AIMCHIT THAI STREETFOOD

Yupin is het gezicht van Aimchit. Misschien ken je haar al? Ze heeft voorheen namelijk bij ons in de keuken gewerkt. Ze maakte de heerlijkste Thaise gerechten maar is uiteindelijk haar droom achterna gegaan. Nu is ze trotse oprichter en eigenaresse van de Aimchit Foodtruck. Kom jij genieten van haar heerlijke streetfood in Het Land van OAK?

NAAR WEBSITE

LE BRUNS

Le-Bruns staat voor: Een lekker, luxe en gezond broodje met verschillende belegsoorten. De basis is een gezond luxebroodje, ontwikkeld in samenwerking met de Zwolse Stadsbakker. De belegsoorten bestaan uit verse, streekgebonden producten.

naar website

OAK WINE & FOOD

Je hebt ongetwijfeld al eens kennis gemaakt met de wijnbar en zo niet, dan wordt het hoog tijd! Vul je glas en zoek wat lekkers uit bij onze foodtruck. Ga je voor een good old favorite of kies je eens iets anders? Hoe dan ook maken we het met veel liefde voor je klaar. Enjoy!

PIZZA MET LARS

Heb je zin om je tanden te zetten in een lekkere, versgebakken pizza? Zo één met een krokante bodem met kakelverse ingrediënten erop? Ga dan langs bij Pizza met Lars. Neem ‘m lekker mee in de hand, voor dat ultieme streetfood gevoel. Buon appetito!

LUTTEKE & DIMA’S KITCHEN

Lutteke is dé groene ijssalon van Zwolle. Gedreven door passie voor een betere toekomst en voor het smaakvolste ijs maakt Wim de lekkerste ijsjes voor je klaar! Buurvrouw Dima vult hem mooi aan met haar smaakvolle Syrische hapjes. Nieuwsgierig? Ga langs bij het duo en laat je verrassen!