LOCATIE & ROUTE 

Van vrijdag 26 t/m zondag 28 augustus is stadspark Eekhout het prachtige decor van wijnfair Het Land van OAK.. Het stadspark vind je op 5 minuten lopen van het treinstation. Er is een bushalte voor de deur. Parkeren kan in Parkeergarage Emmawijk of bij Pathé bioscoop. Fietsen kun je plaatsen op de aangegeven plaatsen.

PRIJS TICKET

Een ticket kost €22,50 per persoon. Dit is inclusief een kristallen wijnglas dat we bij binnenkomst voor je vullen met een proefglas Cava en een lekker hapje. Naderhand mag je het glas mee naar huis nemen. 

NAAR TICKETS

OPENINGSTIJDEN

Vrijdag 26 augustus 15.00 – 00.00 uur
Zaterdag 27 augustus 12.00 – 00.00 uur
Zondag 28 augustus 12.00 – 22.00 uur

NAAR TICKETS

MINIMALE LEEFTIJD

Iedereen is welkom! Neem vooral je kinderen mee; speciaal voor hen hebben wij leuke activiteiten. En tot 12 jaar hebben ze gratis toegang.

HONDEN

Ja hoor! Wel is het fijn als je de trouwe viervoeter aangelijnd houdt en natuurlijk zijn drolletjes opruimt.

EIGEN CONSUMPTIES

Je kunt volop eten en drinken bestellen op de wijnfair. Daarom is het niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen. 

ALCOHOLBELEID

Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Bij twijfel wordt er naar legitimatie gevraagd.

BETALINGSWIJZE

Je kunt munten per pin of contant aankopen. Hiermee betaal je bij  de verschillende barren en foodtrucks. Op de Minimarkt kun je zowel contant als per pin betalen.

OVER HLVO

Het Land van OAK is een initiatief van OAK Wine & Food in samenwerking met OAK’s Friends.

KIDS IN HLVO

Neem je kroost vooral mee! Op zaterdag en zondag valt er voor de kids genoeg te doen! We sturen ze eropuit met een leuke puzzeltocht. Verwennen ze met veel te zoete ranja en snoepjes en knutselen er lekker met ze op los. En zijn ze dan nóg niet uitgeteld? Dan kunnen ze hun laatste beetje energie eruit persen op het springkussen. En zo gaat iedereen moe, voldaan en tonnetje rond weer naar huis. Zo zien we het ’t liefst.

(Deelname is op eigen risico).

HUISREGELS

 1. Er is héél veel lekkers te verkrijgen in Het Land van OAK. Je eigen eten en drinken meenemen is dus beslist niet nodig. En niet toegestaan. 
 2. Handel in en/of gebruik van harddrugs is verboden. Bij overtreding wordt de politie gealarmeerd. 
 3. Levensgenieters die Het Land van OAK bezoeken wonen de wijnfair bij op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor enige vorm van lichamelijke of geestelijk letsel als gevolg van een bezoek.
 4. De organisatie is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade aan eigendommen en/of goederen van de bezoekers.
 5. Bezoekers die zich schuldig maken aan ongewenste intimiteiten, racistische en of discriminerende opmerkingen worden verwijderd en overgedragen aan de politie.
 6. Op en rond het evenemententerrein ben je verplicht aanwijzingen te volgen van de organisatie, beveiliging, het medisch team en andere partijen betrokken bij het evenement.
 7. Het is verboden wapens en vuurwerk mee te nemen het terrein op. Bij het aantreffen van een wapen en/of vuurwerk zal deze bezoeker worden overgedragen aan de politie.
 8. Onze fotograaf maakt prachtige foto’s tijdens Het Land van OAK. Door aanwezig te zijn op de wijnfair, geef je toestemming dat we de gemaakte foto’s mogen gebruiken voor publicatie en promotie doeleinden.
 9. Toegang is voor alle leeftijden.
 10. Honden zijn welkom, maar moeten worden aangelijnd.
 11. De organisatie kan bezoekers de toegang weigeren of verwijderen van het terrein.
 12. Er is speelruimte voor de kinderen. Deelname aan en betreding van de speelruimte is op eigen risico (en altijd onder toezicht van de ouders/begeleiders).