AGENDA

Niet alleen zijn wij een wijnbar, óók organiseren wij regelmatig leuke dingen. Bekijk hieronder de eerst opkomende evenementen en sluit gezellig aan.

HALVE MARATHON

Het is bijna tijd voor het gezelligste hardloopfestival van Nederland. Zo’n 10.000 atleten lopen op 11 juni in de avondzon door de historische binnenstad van Zwolle. Van scholier tot wereldtopper en van recreant tot doorgewinterde hardloper. En wij zijn erbij! Hoe? Met verfrissende drankjes, lekkere hapjes én een live set van Dj Donny Thé. Gratis toegang en gezelligheid gegarandeerd. Ben jij erbij?
 
11 juni van 16:00 tot 23:00u

STRAATFESTIVAL

Gegarandeerd een leuke avond in Zwolle tijdens het Straatfestival. Geniet van de leukste (live) optredens in de binnenstad van Zwolle. Het Gasthuisplein wordt omgetoverd tot een waar feestje, inclusief de wijnbar natuurlijk! Dj Donny Thé brengt je de lekkerste beats en wij regelen de hapjes en drankjes! 
 
19 augustus van 19:30 tot 23:30u

HET LAND VAN OAK

Het Land van OAK is een wijnfair voor iedereen. Vriendenclubs, weekend makkers, zaterdagfamilies, de beste buren, fijne collega’s en natuurlijk voor de beste Bourgondiërs van Zwolle en omstreken! Meer weten over dit leuke evenement in bruisend stadspark Eekhout? Bekijk de HLVO-pagina!

Zet het alvast in jouw agenda. 26, 27 & 28 augustus 2022.

NAAR TICKETS HET LAND VAN OAK