VERWACHT: HET LAND VAN OAK
VOORJAAR 2024

FOOD

Ben jij een levensgenieters pur sang? Dan is Het Land van OAK jou op het lijf geschreven. Lokale specialisten verwennen je op het gebied van wijn en lekker eten. Een burger uit de hand met die dikke Chardonnay van de buren? Het gaat zoals jij het wil. 

Er wordt voornamelijk streetfood geserveerd. En dat in de breedste zin van het woord. Van een lekker stuk vlees van de bbq tot de pittigste Aziatische gerechtjes. Je smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd!

WINE

Drink bekende en minder bekende wijnen al vanaf €3,75 voor een proefglas! Vraag de wijnspecialisten gerust het hemd van het lijf. Alle ruim 50 wijnen worden geschonken in je eigen wijnglas. En als aandenken mag je dit wijnglas aan het einde van je bezoek meer naar huis nemen. 

Geen wijnliefhebber? In de Biertuin is er genoeg keuze in speciaalbieren; van heerlijke blonde biertjes, stevige IPA’s tot een frisse Weizen en uiteraard ons vertrouwde Peroni bier! Er is voor elk wat wils.

MUSIC

Live muziek en elektronische platen zetten de juiste toon op het Muziekplein. Plof neer op een van de loungeplekken or if you feel like it; dans mee! Het mag allemaal. 

ENTERTAINMENT

Vergroot je wijnkennis. Proef de beste wijn-spijs combi’s of verwen je smaakpapillen tijdens een van de proeverijen. Genieten! De hele dag lang. En dat terwijl de kids zich ook niet hoeven te vervelen tijdens Het Land van OAK. Zij blij, jij blij. 

  • Kinderen tot 12 jaar gratis toegang
  • Kinderentertainment op zondag

PROEVERIJEN

Wijn-, bier en koffieliefhebbers kunnen tijdens Het Land van OAK hun hart ophalen! Drie dagen lang proeven, slurpen, ruiken en drinken. Wat een genot! Maar wist je dat je ook verschillende proeverijen kan bijwonen? Samen met OAK’s (Wine)friends schotelen we jou de lekkerste wijnen, bieren en andere proeverijen voor en je steekt er ook nog eens wat van op!

& FRIENDS

Ook dit jaar kunnen wij weer bouwen op onze trouwe én nieuwe Wine- en Foodfriends. Fantastisch! Samen met deze lokale ondernemers kunnen we jou nóg meer exclusieve wijnen, hapjes en delicatessen laten proeven.

 

SCHOTT x OAK

Tijdens deze editie van Het Land van OAK hebben jullie de primeur om ons zeer speciale project te weten te komen, te ontdekken én te proeven. Achter de schermen zijn wij al maanden bezig voor de exclusieve lancering van onze OAK Limited Wines die wij in samenwerking met Schott Wein hebben geblend & gebotteld. Met daarbij een hele bijzondere samenwerking voor de design van de labels met onze (voormalig) Nachtburgemeester en ontwerper Jeroen van Doornik aka Markantus en onze Stadsomroeper en storyteller Peter Vader.

EEN WIJNFAIR VOOR IEDEREEN!

Het Land van OAK is een wijnfair voor iedereen! Vriendenclubs, weekend makkers, gezinnen, buurtclubjes, fijne collega’s en natuurlijk alle Bourgondiërs van Zwolle en omstreken!

Het Land van OAK; het leukste wijnfestival van Zwolle!

  • Wijnplein

  • Business Borrel

  • Heerlijk (Street)Food

  • Lekkere Line-Up

  • Beer & Burgers

  • Inspiratie, OAK voor Thuis

  • Back to Basi(c)s

  • Proeverijen van professionals