FOOD

Ben jij een levensgenieters pur sang? Dan is Het Land van OAK jou op het lijf geschreven. Lokale specialisten verwennen je op het gebied van wijn en lekker eten. Een burger uit de hand met die dikke Chardonnay van de buren? Het gaat zoals jij het wil. 

Er wordt voornamelijk streetfood geserveerd. En dat in de breedste zin van het woord. Van een lekker stuk vlees van de bbq tot de pittigste Thaise gerechtjes. Je smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd!

WINE

Drink bekende en minder bekende wijnen al vanaf €2,75 voor een proefglas! Vraag de wijnspecialisten gerust het hemd van het lijf. Alle ruim 50 wijnen worden geschonken in je eigen wijnglas. En als aandenken mag je dit kristallen wijnglas aan het einde van je bezoek meer naar huis nemen. 

Geen wijnliefhebber? In de Biertuin is er genoeg keuze in speciaalbieren; van heerlijke blonde biertjes, stevige IPA’s tot een frisse Weizen en uiteraard ons vertrouwde Peroni bier! Er is voor elk wat wils.

MUSIC

Live muziek en elektronische platen zetten de juiste toon op het Muziekplein. Plof neer op een van de loungeplekken or if you feel like it; dans mee! Het mag allemaal. 

ENTERTAINMENT

Vergroot je wijnkennis. Proef de beste wijn-spijs combi’s of verwen je smaakpapillen tijdens een van de proeverijen. Genieten! De hele dag lang. En dat terwijl de kids zich geen moment hoeven te vervelen tijdens het entertainmentprogramma voor kinderen. Zij blij, jij blij. 

  • Kinderen tot 12 jaar gratis toegang
  • Kinderentertainment op zaterdag en zondag

PROEVERIJEN

Wijn-, bier en koffieliefhebbers kunnen tijdens Het Land van OAK hun hart ophalen! Drie dagen lang proeven, slurpen, ruiken en drinken. Wat een genot! Maar wist je dat je ook verschillende proeverijen kan bijwonen? Samen met OAK’s (Wine)friends schotelen we jou de lekkerste wijnen, bieren en koffies voor en je steekt er ook nog eens wat van op!

& FRIENDS

Ook dit jaar kunnen wij weer bouwen op onze trouwe én nieuwe Wine- en Foodfriends. Fantastisch! Samen met deze lokale ondernemers kunnen we jou nóg meer exclusieve wijnen, hapjes en delicatessen laten proeven.

 

BUITEN BIOS

Een mooie zomeravond is de perfecte tijd om te genieten van films in de buitenlucht. In Het Land van OAK kan het! Niet alleen is er tijdens dit wijnfestival de wereld aan hapjes en drankjes. Oók is er meer dan voldoende ruimte voor entertainment! Plof neer op je picknickkleed en geniet van de leuke programmering. Glaasje wijn in de ene hand, lekker hapje in de ander en genieten maar!

EEN WIJNFAIR VOOR IEDEREEN!

Het Land van OAK is een wijnfair voor iedereen! Vriendenclubs, weekend makkers, gezinnen, buurtclubjes, fijne collega’s en natuurlijk alle Bourgondiërs van Zwolle en omstreken!

Het Land van OAK; het leukste wijnfestival van Zwolle!

  • Vette Line-up

  • Buitenbios

  • Kinderboerderij

  • Wijnplein

  • Biertuin

  • Minimarkt met leuks en lekkers voor thuis

  • Gezellige drukte maar toch plek om lekker je picknick kleed neer te leggen

  • Proeverijen van professionals