HET LAND VAN OAK

Summer Sessions | 26, 27 & 28 augustus 2022

Van vrijdag 26 t/m zondag 28 augustus is stadspark Eekhout het prachtige decor van wijnfair Het Land van OAK. Proef verschillende wijnen op het Wijnplein en shop till you drop op de Minimarkt. Proost in de Biertuin met je vrienden en proef de smakelijkste streetfood gerechtjes van de vele foodtrucks. Als wine- en foodlover haal jij je hart hier op. Ben jij erbij?
EARLY BIRD TICKETS
Verzekerd zijn van een kaartje? Klik op een datum hieronder en koop alvast jouw Early Bird ticket met €4,00 korting. (Van €22,50 voor €18,50 excl. service kosten)
NAAR TICKETS

Disclaimer

 1. De organisatie van Het Land van OAK besteedt veel zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde data. Onjuistheden of onvolledigheden zijn niet altijd te vermijden. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. De organisatie is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet net als technische storingen.
 2. Heb je een ticket en wordt de wijnfair geannuleerd? Dan is dit ticket automatisch het toegangsbewijs voor een volgende editie. De datum hiervoor wordt door de organisatie vastgesteld. De datum, locatie en invulling wordt door de organisatie bepaald.
 3. Maak je, om welke reden dan ook, geen gebruik van je toegangsbewijs? Dan is dit voor eigen rekening. Dit geldt ook bij afwezigheid van corona gerelateerde klachten.
 4. Heb je je tickets online afgerekend? Dan ontvang je een bevestigingsmail met bijgevoegde E-ticket(s). Print deze uit en neem mee. Scannen vanaf je telefoon mag ook.
 5. Slecht weer voorspeld? De wijnfair gaat door. Wij proberen het terrein zoveel mogelijk te overdekken. Ontstaan er extreme weersomstandigheden? Dan zijn wij niet in staat het gehele programma te verplaatsen.

EEN WIJNFAIR VOOR IEDEREEN!

Het Land van OAK is een wijnfair voor iedereen. Vriendenclubs, weekend makkers, zaterdagfamilies, de beste buren, fijne collega’s en natuurlijk voor de beste Bourgondiërs van Zwolle en omstreken!

Het Land van OAK is zoveel meer dan een wijnfair!

Het klopt wat ze zeggen, Het Land van OAK is niet zomaar een wijnfair. Het Land van OAK is zoveel meer dan dat. Natuurlijk hebben we volop wijn, lekkere hapjes, (live) muziek en veel gezelligheid. Wat ons zo speciaal maakt? Nou dit!

 • Vette Line-up

 • Buitenbios

 • Kinderboerderij

 • Biertuin

 • Minimarkt met allerlei lekkers voor thuis

 • Gezellige drukte maar toch altijd plek om je picknick kleed neer te leggen