Wij zijn van mening dat wijn, en alles wat hier mee te maken heeft, een ideaal geschenk is en toepasselijk bij veel verschillende gelegenheden. Het is een smakelijke manier om zakenrelaties of werknemers te verassen of te bedanken. Zoek een mooie wijn, een cadeaukaart, een geschenkset of een ander passend cadeau uit ons brede assortiment of laat je adviseren door een van onze (wijn)specialisten.

Cadeauverpakking

Eenmaal het perfecte geschenk gekozen, verpakken wij deze in bijvoorbeeld een luxe geschenkverpakking, een wijnkistje of een gepersonaliseerde katoenen tas. Maar ook gewoon met een mooi lint en een persoonlijk kaartje. Er is van alles mogelijk. Mail ons jouw wensen: zakelijk@wijnbaroak.nl.

Kerstgeschenk – kerstmarkt – kerstborrel

Gedurende de Kerstperiode kun je jouw bedrijf aanmelden voor de ‘Kerstmarkt bij Wijnbar OAK’. Een all-inclusive arrangement waarbij je in één keer klaar bent. Jij blij, personeel blij.

Op de maandagen en dinsdagen in november en december openen wij op de 1ste verdieping ons Wijnlokaal speciaal voor bedrijven. Wij organiseren een Kerstmarkt voor jouw bedrijf waarbij alle werknemers van jouw bedrijf hun eigen kerstpakket samenstellen. Iedere werknemer krijgt de keuze uit meer dan 100 wijnen, mooie speciaalbieren en heerlijke delicatessen voor een door jou van tevoren bepaald bedrag. Aansluitend verzorgen wij beneden een gezellige kerstborrel op maat.

Liever alleen een Kerstgeschenk? Ook dat kan! Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.