HET LAND VAN OAK ONLINE + OFFLINE 2021

Het zal je niet ontgaan zijn; voorlopig zitten we nog vast aan coronamaatregelen. Nu zul je denken ‘Hoe zit het dan met Het Land van OAK’? Nou, dat gaat GEWOON DOOR maar dan in een ander jasje. We gaan deze editie namelijk on- en offline! Heb jij al kaarten voor de aankomende editie dan wordt jouw ticket automatisch omgezet naar een ticket voor de volgende live-editie.

ON- EN OFFLINE

Van 13 t/m 16 mei 2021 heten wij jou voor de tweede keer van harte welkom in Het Land van OAK. Jij kunt als Wine-, Food- en Music Lover nog steeds genieten van het aanbod heerlijke wijnen, de lekkerste gerechtjes en de fijnste deuntjes. Hoe we dat in coronatijd gaan aanpakken leggen we je graag stap-voor-stap uit.

INHOUD

Tijdens deze editie bieden wij verschillende tickets aan. Aan jou welke het beste bij je past. Ga je voor de Full Experience (dus zowel on- als offline) of sluit je later op de avond aan en dans je alleen online mee op de meest fancy deuntjes: It’s up to you! Bekijk de verschillende tickets hieronder.

 Het Land van OAK opent zijn poorten over:

Programma en optredens

Donderdag 13 t/m zondag 16 mei 2021

12.00-15.00 uur of 15.00-18.00 uur: Start Culinaire Stadswandeling

 20.00-00.00 uur: Start livestream met o.a. een wijnwebinar en diverse optredens.

Met behulp van de ‘Het Land van OAK-proefbox’ neemt Kwast Wijnkopers je in onze wijnwebinar mee op reis door verschillende wijnlanden in Europa. We behandelen de wijnen Chapeau Mélon, De Moya Tibó rosé, Feudo Montoni Grillo, Chémin des Géants en Lafou begeleid door verschillende bites uit de proefbox met halverwege óók nog een speciaal verrassingselement.

OAK’s muziekvrienden zijn ook van de partij tijdens deze livestream. Zo opent Typhoon de avond, vertoond Airto zijn muzikale kunsten, zorgt Donny The (Soulclap) voor de funky tunes en sluit Dj Cuzco de avond af met zijn lekkerste beats.

FULL EXPERIENCE €55

Tijdens deze experience beleef je alles wat Het Land van OAK te bieden heeft. Zowel on- als offline dus. Je start tussen 12 en 15 uur of 15 en 18 uur met een stadswandeling in en rondom de binnenstad van Zwolle. Wij ontvangen je bij de start met een proefglas Cava en een oester van het huis. We sturen je met een route en strippenkaart op pad, waarmee je langs OAK’s Foodfriends wandelt en kunt proeven welk lekkers zij te bieden hebben. Uiteraard vergezelt van een heerlijk bijpassend proefglaasje wijn als je daar zin in hebt! (combiprijs gemiddeld €5). In totaal bezoek je zes verschillende Foodfriends. En heb je de strippenkaart vol? Lever hem dan in bij de finish voorzien van jouw gegevens en maak kan op een gratis High Wine voor twee personen!

Nadat je de ‘finish’ bent gepasseerd ontvang je van ons een ‘Het Land van OAK-Proefbox’ voor thuis. Hierin zitten heerlijke wijnen en kleine, begeleidende hapjes die je mee naar huis neemt. Ook vind je hierin een link naar het online platform waar onze livestream plaatsvindt.

Typhoon opent deze onlineversie op een wijze zoals alleen híj dat kan! Vervolgens neemt onze showhost Boudewijn je mee op reis door Het Land van OAK. Je schakelt van te gekke optredens in Hedon over naar een live wijn webinar. Onze Foodfriends worden uitgelicht maar ook zorgt Dj Cuzco dat de voetjes van de vloer kunnen. Kortom ONS feestje bij JOU thuis!

Extra leuk; bij aankoop van een Full Experience-ticket krijg je €10 korting op een fles Verdejo bij een volgend bezoek op ons terras!

Dit ticket houdt het volgende in:
– Stadswandeling inclusief proefglas Cava en oester               

– Route langs zes verschillende Foodfriends waar je hapjes met bijpassende proefglaasjes wijn kunt krijgen. Starttijd 12 of 15 uur.

– Een “Het Land van OAK Proefbox’: inclusief diverse wijnen en begeleidende hapjes + link naar het online platform voor de livestream.

– Livestream met openingsact van Typhoon, diverse (live) optredens van artiesten en Dj’s.

– €10 korting op een fles Verdejo bij volgend bezoek aan de wijnbar.

TASTE EXPERIENCE €45

Heb jij de laatste maanden genoeg gewandeld, dan is pakket 2 een goede optie voor jou. Hiermee haak je aan vanaf het moment dat iedereen in huis is gesetteld en klaar is voor het serieuze food- en wine moment met aansluitend het gedeelte waarin gedanst kan worden. De livestream gaat van start vanaf 20 uur en duurt tot 00 uur.

P.S. Bij aankoop van dit pakket krijg je €5 korting op een fles Verdejo bij een volgend bezoek op ons terras!

Dit ticket houdt het volgende in:
– Een ‘Het Land van OAK Proefbox’: diverse wijnen en bijpassende hapjes + link naar het online platform voor de livestream.

– Livestream met openingsact van Typhoon, diverse (live) optredens van artiesten en Dj’s.

– €5 korting op een fles Verdejo bij volgend bezoek aan de wijnbar.

DANCE EXPERIENCE €10

Heb jij gewoon zin in een feestje en zorg je zelf voor de hapjes en drankjes, koop dan een ticket voor de livestream. Ook hierbij krijg je €5 korting op een fles Verdejo bij een volgend bezoek op ons terras!

Dit ticket houdt het volgende in:

-Livestream met openingsact van Typhoon, diverse (live) optredens van artiesten en Dj’s.

-€5 korting op een fles Verdejo bij volgend bezoek aan de wijnbar.

WALK EXPERIENCE €10

Doe mee met de culinaire wandeling en proef al het lekkers van OAK’s Foodfriends onderweg. Combineer het met een bijpassend proefglaasje wijn en jij vreet die kilometers wel! (richtprijs wijn/spijs combinatie €5). 

Dit ticket houdt het volgende in:

Stadswandeling inclusief proefglas Cava en oester

Route langs zes verschillende Foodfriends waar je hapjes met bijpassende proefglaasjes wijn kunt krijgen. Starttijd 12 of 15 uur.

€5 korting op een fles Verdejo bij een volgend bezoek aan de wijnbar.

Coronaproof

Er zijn per dag een beperkt aantal kaarten beschikbaar zodat wij kunnen voldoen een de coronamaatregelen.


Disclaimer

  1. In geval van annulering van het festival kan iedereen met een toegangsbewijs voor het festival dit ticket meenemen naar een volgende editie. Deze datum wordt door de organisatie vastgesteld. In het geval dat er geen alternatieve datum meer beschikbaar is, wordt het geld gerestitueerd of in overleg op een persoonlijk tegoed geboekt.
  2. Indien een bezoeker, om welke reden dan ook, geen gebruik maakt van een toegangsbewijs is dit voor eigen rekening. (ook corona gerelateerde klachten)
  3. Na het online afrekenen van je bestelling, ontvang je een bevestigingsmail met bijgevoegde E-ticket(s). Deze dien je uit te printen of op een mobiel mee te nemen.
  4. Bij slechtweer zal het festival door gaan en zullen we het festivalterrein zoveel mogelijk overdekken. Mochten er extreme weersomstandigheden ontstaan, dan zijn wij niet in staat om het gehele programma te verplaatsen.