Leuk nieuws! Wijnfair Het Land van OAK verhuisd naar een nóg mooiere en nóg grotere locatie! Heb jij één van onze eerdere edities al bezocht? Waarschijnlijk weet je dan niet hoe snel je jouw tickets voor deze Summer Sessions editie moet halen! 

Ook dit keer hebben we weer allerlei leuks (en lekkers) voor je in petto. Met deze Summer Sessions editie brengen we jou in zomerse sferen. Comfortabele loungeplekken. Eten om je vingers bij af te likken. Een ruim aanbod wijnen. Een leuke minimarkt en wat dacht je van een onze Buiten Bios? Ook zijn er proeverijen waarbij je van alles leert en proeft over wijnen en eten. En hou je meer van bier? Dan zit je goed in de biertuin. Klinkt als een ideale dag uit nietwaar?

We zijn volop bezig met de voorbereidingen en houden je hiervan graag op de hoogte. Je kunt nu al op de HLVO-pagina lezen welke artiesten er komen en wat er allemaal te doen is. Zodra er weer meer informatie is laten we het jou als eerste weten. Schrijf je hiervoor in op onze nieuwsbrief.

Weetje: tot 1 juli kun je gebruikmaken van Early Bird-tickets. Je krijgt dan €4 korting per ticket!

Eerst meer lezen? Bekijk de HLVO-pagina

Early Bird tickets
Meer lezen